Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2010 18:42 - ИСТИНА
Автор: evva Категория: Политика   
Прочетен: 1168 Коментари: 2 Гласове:
3




Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50-100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?


Тагове:   стандарт,


Гласувай:
3




1. desozz - Много обидно, но истината боли.
13.04.2010 19:46
Адмирации за постинга.Голата истина беше изказана от нашите комшии.20 години ни лъгаха и ние им вярвахме/на политиците ни /.Гласувахме за коренна промяна, но дали тя ще настъпи скоро.Докато не си оправим собствения двор ще гледат на нас като на "конекрадците от долното течение на Дунава",като нация втора ръка.Другите нации и техните правителства мислят за 50 години напред, а нашите мислеха за себеси и то в 4-8 годишен период.Сега се плашат с компромати а народа ни се изнася в Европа с надежда за по-добро битие.Май до 50 години тук ще си останат само непоправимите оптимисти и крдците,които ще продължават да крадат.Дано да не сме гласували напразно за промяната.Но и празната каца с разсъхналите двадесет годишни дъски дали ще се напълни? Дано.И да е по скоро.
цитирай
2. evva - Но на всичката тая истина, най много ...
14.04.2010 10:14
Но на всичката тая истина,най много ме е яд, че това за полицията е вярно,защото нашите деца са клиенти на дрогата на полицията... защото извинете, но кой вече се съмнява че дрогата е под опеката на полицията---никой--- истината е и това
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evva
Категория: Тя и той
Прочетен: 17498
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031